LA PROVENCE

LA PROVENCE Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 104 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij La Provence. Meer weten? Ontdek meer

28 apr 2022 om 15:00 Erg lekkere broodjes en soepje
2 apr 2022 om 15:43 Lekker en goed verpakt
17 mrt 2022 om 14:19 Heerlijke broodjes, frietjes waren wat papperig. Weinig aan te doen denk ik als het bezorgd wordt, dus gewoon super lekker! Helaas kwam bezorger met een lege tas, was ie de inhoud vergeten en moest ie nog een keer terug…
11 mrt 2022 om 13:22 Bezorging duurde erg lang. Op het broodje zat een hand vol rucola, stond niet in de omschrijving. Ik lust geen rucola dus kon het hele broodje eerst kaal plukken, erg jammer.
26 feb 2022 om 23:06 Lekker broodje, verschrikkelijk traag
16 feb 2022 om 17:21 Heerlijk broodje; precies zoals je verwacht met lekker veel vers beleg en goed knapperig. Wrap ook lekker, maar wel erg duur.
20 jan 2022 om 17:48 Eten was prima, was keurig op tijd, maar ik zag wel een klein foutje bij het bestellen van mijn chocolade melk, die staat als 18+ ( alcoholische drank) geregistreerd, dat lijkt me niet nodig.
14 jan 2022 om 22:21 Netjes op tijd, prima verpakt en lekkere broodjes.
14 jan 2022 om 13:49 Prima!
23 dec 2021 om 13:37 Broodje was helemaal nat van het vet, niet lekker
19 dec 2021 om 11:40 Perfect
1 dec 2021 om 11:01 Bij de kroketten zaten twee simpele sneetjes wit brood, matig voor die prijs. Tevens waren de kroketten zacht i.p.v. mooi consistent. Ander broodje leek wel kant en klaar van het pompstation.. Laatste punt is de onjuiste informatie m.b.t. bezorging.